Damer C borta mot Täby

Lördag 4e November spelade Damer C sin första bortamatch för säsongen och mötte Täby volley. Känslan innan var bra och vi gick in i matchen med en förhoppning om en vinst. Första set var relativt jämnt men vi faller på egna misstag, framförallt ett för svagt servmottag. Lite nedslagna byter vi sida men slår fast att vi inte får ge oss.

Andra set karakteriseras av kaos: när det står 2-4 blåser förstedomaren av oss för rotationsfel. Som tur är är vår lagkapten Emmi inte rädd för att uttrycka sin åsikt till domaren och hävdar att vi inte alls står fel. Det hela leder till den längsta paus jag någonsin varit med om under en volleybollmatch. Oklarhet råder kring var felet låg och domarna tycks inte kunna reda ut vad som skett med hjälp av protokollet. Till sist kommer de på att någon hos Täby filmar matchen och tittar på videon, då kommer de fram till att vi hade rätt. Så efter kanske 15 minuters paus får vi serven och kommer tillbaka in i matchen med lite mer vilja. Vi spelar ett mycket bättre set än första, och vänder 20-24 upp till 24-24. Till slut snubblar vi på mållinjen och förlorar även andra set, med 26-28.

Tredje och sista set följer i likanande spår, det är nära, men det räcker inte. Vi förlorar 22-25 och matchen 3-0. Känslan i omklädningsrummet efteråt var mycket besvikelse, men vi hoppas på en revansch nästa gång och att vi kan lära oss av våra misstag. För hur blir vi annars bättre?

Damer C

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Namn *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.