Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Kickoff och årsmöte

16 september 2017 kl. 12:00 - 16:00

Lördag den 16 september välkomnar Uppsala volleyboll alla medlemmar på årsmöte i Bolandsskolan. Årsmötet föregås av öppet spel i mixade lag.

Kl. 12.00 Mixed-spel
Kl. 14.30 Årsmöte

1479311460_social-facebook-circle

Vad innebär ett årsmöte?

Snart drar en ny säsong igång och för en fungerande förening krävs en styrelse, suppleanter, valberedning och revisorer. På årsmötet den 16/9 är det dags att välja en ny styrelse m.m.

Vem som helst, som är medlem i Uppsala Volleyboll, kan väljas in i styrelsen eller valberedningen, som ordinarie ledamot, suppleant eller revisor på årsmötet.

Vad gör styrelsen? Kort beskrivet bestämmer Uppsala Volleybolls styrelse hur verksamheten i klubben ska se ut. Till exempel beslutar styrelsen om

• antal seriespelande lag som ska anmälas till spel

• vilka turneringar (Uppsala Cup, Veteran-SM, GP), utbildningar (tränarutbildning, ledarskap, domarutbildning) och arrangemang (höst- och vårmix, julfest, våravslutning) klubben ska anordna under året

• hur utvecklingen av klubbens ungdomar ska gå till

• fördelning av klubbens träningstider

Som suppleant är du stand-in till styrelsen om någon styrelseledamot inte har möjlighet att vara med under någon viss tid. Som revisor kontrollerar du föreningens ekonomiska redovisning och bokslut. Som valberedare arbetar du inför nästa års årsmöte med att sprida information om vilka poster som finns att söka samt försöker hitta lämpliga kandidater att fylla dem med.

 

Om du har funderingar kring detta, vill vara med i styrelsen eller vill föreslå en kandidat, hör av dig till någon i valberedningen (förslagsvis via direktmeddelande på Facebook):

Olivia Gyllenhammar
Fanny Wennberg
Wolf Pedersen

Detaljer

Datum:
16 september 2017
Tid:
12:00 - 16:00
Evenemang Kategori:

Plats

Bolandsskolan
Björkgatan 26 C
Uppsala, 75323 Sverige
+ Google Map

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Namn *

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Läs mer om hur dina kommentarsuppgifter behandlas.