Årsmöte har hållits!

Uppsala Volley har hållit årsmöte lördag 12 september. Här är den nya styrelsen:

Ordförande: Anders Karlsson
Ledamöter: Lars Bergman, Ulrika Mallmin, Fredrik Nordström, Ingeborg Waernbaum, Ester Weismann
Suppleanter: Felix Ho, Inger “Ninni” Salomonsson

Styrelsen får nog presentera sig själv vid tillfälle, men lite kort om vad jag vet.

Anders Karlsson: En spektakulär övergång från Sätra IK till Teknikum skedde 1977. Efter det har Anders varit Teknikum trogen i 43 år, som spiker(!) och passare/spelande tränare.

Lars Bergman: Kommer från norr. Själv har jag haft nöjet att spela tillsammans med honom i Uppsala Skolvolley i div IV i början av 80-talet. Men även på senare år i bl a Team Sweden 60+ i Grekland och nu senast i dinosauriebeachen. “Mr Uppsala Volleyboll”.

Ulrika Mallmin: Vet jag inte så mycket om egentligen, mer än att hon spelat volleyboll i UVBS damer A och är bra att ha att göra med för övrigt också.

Fredrik Nordström: Vet jag ungefär lika mycket om som Ulrika. Fast han har spelat i Teknikum och kan smasha över mitt block.

Ester Weismann: Vet jag inte heller mycket om, men hon är tillbaka i stan och har också spelat volleyboll här. Jag tror inte hon kan smasha över mitt block

Ingeborg Waernbaum: Vet jag inte heller mycket om, men hon är “volleybollförälder” till Ove i P05. Har varit aktiv i KFUM i Umeå tidigare.

Felix Ho: Kan massor med språk och kan laga mat. Kommer ursprungligen från Hongkong och Australien (tror jag). Börjar bli inventarie i Teknikum efter många år och tuff omskolning från center till libero.

Inger “Ninni” Salomonsson: Kommer nerifrån Sverige nånstans (det låter så) och har spelat volleyboll här på hög nivå – bl a har vi spelat mixed tillsammans i Nunatakk. Hon supportar Theo i UVBS herr D och är också “volleybollförälder” till Alve i laget.

Bilder hämtade från all visdoms källa: Facebook

//Wolf Pedersen (sekreterare på årsmötet)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Namn *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.