Turneringsdags för Uppsalalagen

I helgen drar allvaret igång, i alla fall nästan, då Uppsalalagen ska spela försäsongsturnering. Alla lagen utom UVBS herr ställer upp i hemmaturneringen Uppsala Cup där man får möta bra motstånd i viktiga träningsmatcher.
– Försäsongsmatcher är alltid lite extra spännande, det är först då man kan få ett tidigt kvitto på om träningen varit lyckad, säger UVBS herrs tränare Patrik Törner.

Det är flera lag i klubben som det är en del frågetecken kring då många lag har värvat nya spelare inför säsongen. UVBS dam som förra året spelade i division 2 är åter tillbaka i ettan, delvis med ett nytt lag. Det ska bli intressant att se hur laget tillsammans med tränare Edin Numanagic står sig mot division 1-motstånd. Teknikum som slutade i botten på division 1 förra säsongen har förstärkt laget inför säsongen och målet är att undvika botten i ettan denna säsong. Var laget står är dock oklart och det ska bli spännande att se vad man kan åstadkomma.

UVBS herr missar tyvärr Uppsala Cup då laget fått en inbjudan till Södertäljes elitturnering.
– Det känns såklart tråkigt att inte spela på hemmaplan men att vi redan nu får chansen att mäta oss mot elitserielagen känns riktigt kul och det är viktigt att vi tar den chansen, säger tränare Patrik Törner.
Herrarna kommer under helgen att spela fyra matcher och möta Vingåker, Södertälje, Säter och Sollentuna.
– Sollentuna spelade ju SM-semifinal förra året och laget ser dessutom starkare ut i år, så den matchen blir garanterat tuff. Sedan får vi se lite var Vingåker och Södertälje står. Säter spelade vi ju mot i serien förra året och förlorade två jämna matcher. De har värvat några spelare vet jag men Säter ska vi kunna ge en bra match, säger Patrik Törner.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Namn *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.