Ett annorlunda Grand Prix till historien

Grand Prix 2021 är nu över. Hylte/Halmstad korades som mästare på både herr och damsidan, en historisk händelse. Även GP-arrangemanget i sig sticker ut i historiskt perspektiv.

Det blev ett mycket avskalat evenemang i dessa pandemitider med många åtgärder och förhållningsregler för att skapa trygga förutsättningar för alla inblandade. En av de stora åtgärderna inkluderade att samtliga funktionärer, spelare och ledare testades av medicinskt utbildad personal på plats för Covid-19. En åtgärd som gav påverkan i och med vissa upptäckta fall som hanterades i samråd med smittskyddsläkare i Regionen. Givetvis tråkigt för de inblandade som inte fick delta men också ett bra tecken på att systemet fungerade.

 

Vi vill rikta ett stort Tack till alla som har varit inblandade innan och under årets GP! Även om evenemanget var mindre än vanligt krävdes mycket jobb både i planeringsfas och under genomförandet. En stor eloge till alla funktionärer som bidragit och gjort att vi kunnat lösa det så bra tillsammans! Något som visar på gemenskapen och engagemanget i vår förening, vilket känns speciellt viktigt i en tid där många av oss inte kan ses och utöva sporten som vi alla älskar.

Tyvärr gjorde årets förutsättningar att föreningen inte fick samlas runt evenemanget som brukligt. Funktionärshörnan som vanligtvis är en plats för trevliga samtal mellan arbetspassen och ett tillfälle att mötas mellan lag och åldrar inom klubben var sig inte lik. Flera personer hörde av sig och ville funktionera men för att begränsa antalet personer på plats fick istället färre personer funktionera i år. Fantastiskt att känna ett sånt engagemang från medlemmarna, att vi vill funktionera mera!

Vi ser fram emot nästa års Grand Prix som förhoppningsvis kan bli den folkfest vi är vana vid där Volleybollfamiljen i Sverige träffas!
Stort tack. Ta hand om er så hoppas vi att vi snart kan ses i hallarna igen!

 

Funktionärsgruppen genom Judith och Adrian

 

Foto: Robert Boman

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Namn *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.