Förlust mot Habo inför tomma läktare

Det blev tyvärr en ny förlust för Uppsalas herrar efter 0-3 (23-25, 21-25, 19-25 ) hemma i Fyrishov mot tabellsjuan Habo.

Uppsalalaget lyckades kämpa sig upp till en kortvarig ledning i såväl första som andra set men var aldrig riktigt nära att ta kommandot i matchen.

– Vi kommer aldrig upp i nivå och då räcker det inte i elitserien. Det känns oerhört frustrerande när det blir så här men tyvärr händer det ibland. Vi bryter ihop och tar nya tag, säger tränare Patrik Törner

Oskar Trozell tilldelades pris som bäste spelare i Uppsala och var också lagets störste poängplockare med sina 16 poäng. Även Gustav Molin kommer in och gör en stabil insats med bra servemottag och försvar.

– Matchtempot saknades verkligen känns det som. Vi kommer inte upp i intensitet och fokus som lag, något vi måste göra för att spela bra tillsammans. Men återigen visar vi på bra bredd när Gustav kommer in från bänken och är grym, sånt är riktigt kul att se och det tar vi med oss, kommenterar lagkapten Adrian Norrby dagens match.

I och med dagens förlust halkar Uppsala ner till en sjätteplats i tabellen med 9 poäng efter sex spelade matcher. Redan nästa helg finns dock chans att studsa tillbaka då laget möter Falkenberg på bortaplan söndag den 15/11.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Namn *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.