Välkommen till nya uppsalavolley.com!

Vi är glada att kunna meddela att Uppsala volleys nya hemsida äntligen är lanserad! Tanken är att den nya sidan ska vara mer lättnavigerad, lättillgänglig och framför allt uppdaterad än den gamla. Den tidigare hemsidan kommer dock att ligga kvar under adressen old.uppsalavolley.com om någon känner för att uppleva lite nostalgi i arkivet.

Än är det lite småfix här och där som skall åtgärdas och all information är ännu inte upplagd, men det viktigaste torde vara åtkomligt. Mobilanpassningen är för tillfället inte helt optimal, men vi jobbar på det.

Hoppas ni skall tycka om den nya hemsidan – kom gärna med feedback och synpunkter på vad som är bra, vad som kan förbättras eller om något ser tokigt ut!

Stort tack till Jesper Orb, Fredrik Tjerneld, Ida Lindqvist och Sanna Barrineau som på ett eller annat sätt hjälp till med hemsidan, samt till Åke Lager för fina volleybilder.

 

Edit: Om det ser lite konstigt ut för tillfället beror det på att designen blev lite knas då vi förde över sidan. Förhoppningsvis är det ordning och reda snart igen.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Namn *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.