Publik på säsongens andra hemmamatch!

 

På lördag gästas Uppsalas elitlag av årets andra elitserienykomling, Floby VK. Säsongen har för gästerna börjat i två förluster men efter att fått med sig en poäng i mötet med Lunds VK (förlust 2-3) senast kommer säkerligen ett taggat lag på besök till Uppsala och Fyrishov.

 

Till matchen har vi mycket glädjande fått tillåtelse att släppa in 50 personer som publik på läktaren! Dessa 50 biljetter kommer att släppas på onsdag kl 12.00. Tillståndet för publik har givits med ett stort ansvar, både för arrangör och besökande publik. Vi måste hjälpas åt att hålla avstånd till varandra, undvika köbildning vid toaletter och uppgångar samt givetvis stanna hemma vid minsta symptom. Mer information kommer närmare helgen.

 

I och med begränsningen av antal personer i publiken har arrangemangsgruppen därför beslutat att inför denna match enbart ge de med säsongskort möjlighet att boka en plats. Det kommer alltså vara först till kvarn som gäller, för de som innan onsdag 12.00 köpt ett säsongskort. Har du inte hunnit än men tänkt göra det? Swisha 300 kr till Uppsala VBS på 123 588 35 33, märk betalningen med namn och e-post.

 

Instruktioner för bokning av plats släpps alltså på onsdag kl 12.00 via mail till säsongskortsinnehavare, på hemsidan samt sociala medier.

 

Eventuella frågor hänvisas till elitansvarige Anders Johansson på anders.johansson@uppsalavolley.com

 

 

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Namn *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.