**Viktigt meddelande till alla som är en del av Uppsala Volleyboll**

 

Uppsala Volleyboll växer så det knakar. Från att vid 2018 ha haft drygt 200 medlemmar till att 5 år senare, 2023, ha 500(!) medlemmar fördelade på 12 seriespelande lag, 11 ungdomsgrupper samt 4 träningsgrupper i motion/veteran. Det är utövare från elitnivå till nybörjare och kidsvolley till 60+, alla är representerade och alla är välkomna. Detta är något som är fantastiskt roligt men som även kräver ett ihärdigt jobb bakom kulisserna.

 

 

För att kunna fortsätta på inslagen bana och stärka verksamheten behöver klubben nu DIN hjälp. Det finns ett stort behov av att utöka våra ideella krafter för att dela på arbetet som behöver göras. Likaså behöver klubben öka sina intäkter för att möta kommande behov och de ökade omkostnader den stora expansionen medför. Alla insatser uppskattas och gör skillnad samt hjälper oss att hålla nere medlems- och träningsavgifter.

 

Det behövs:

  • Ideellt engagemang – bli en del i de arbetsteam som är på gång, gör punktinsatser, bli tränare/hjälptränare, funktionera på matcher/evenemang.
  • Ekonomistärkande åtgärder– bli stödmedlem, köp/sälj klubbhäftet, kom på representationslagens hemmamatcher, köp säsongskort, hitta en sponsor, skänk en slant, handla genom Sponsorhuset.

Vad gör vi nu?

Just nu gör klubben riktade insatser med en kampanj att alla aktiva medlemmar ska försöka sälja två st klubbrabatten per medlem. Rabatthäftet kostar 200kr och innehåller en drös med fördelaktiga rabatter bland företag i Uppsala. Och halva intäkten för häftet går till klubben! Sälj till en släkting, kompis eller grannen eller köp själv. Mer info distribueras inom lagen.

Det planeras även för att anordna en företagsturnering där företag i Uppsala och omnejd ställs mot varandra på planen. Rykten går även om efterföljande mat och dryck i samband med en högklassig internationell toppmatch. Här behövs en arbetsgrupp som kan realisera idén.

 

Vad kan du göra? Vi kallar till ett informationsmöte tisdagen den 21 mars klockan 18.30-20.00 på Fyrishov för att prata mer om vad som kan göras och vad som behöver göras. Det är inte ett möte med krav på att ta på sig en massa uppdrag, men har du idéer, kanske vill bidra med något som nämnts ovan eller bara vill veta mer är du varmt välkommen dit! Anmäl ditt intresse till någon av sportcheferna (Adrian, Oskar, Theo) eller någon i styrelsen. Eller maila till sportchef@uppsalavolley.com, det går även bra att anmäla övrigt engagemang eller idéer hit!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Namn *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.