Välkomna på årsmöte!

Snart drar en ny säsong igång och för en fungerande förening krävs en styrelse, suppleanter, valberedning och revisorer. På årsmötet den 17/9 är det dags att välja en ny styrelse m.m.

Vem som helst, som är medlem i Uppsala Volleyboll, kan väljas in i styrelsen eller valberedningen, som ordinarie ledamot, suppleant eller revisor på årsmötet.

– Vad gör Uppsala Volleybolls styrelse?
Kort beskrivet bestämmer Uppsala Volleybolls styrelse hur verksamheten i klubben ska se ut.
Antal seriespelande lag klubben ska anmäla till spel, vilka turneringar (Uppsala Cup, Veteran-SM, GP) utbildningar (tränarutbildning, ledarskap, domarutbildning) och arrangemang (höst/vår-mix, julfest, höstfest) klubben ska anordna under året.
Hur utvecklingen av klubbens ungdomar ska gå till och fördelning av klubbens träningstider är några exempel på styrelsens uppgifter.

Som suppleant är du stand-in till styrelsen om någon styrelseledamot inte har möjlighet att vara med under någon viss tid.
Som revisor kontrollerar du föreningens ekonomiska redovisning och bokslut.
Som valberedare arbetar du inför nästa års årsmöte med att sprida information om vilka poster som finns att söka samt försöker hitta lämpliga kandidater att fylla dem med.

Om ni har funderingar kring detta, vill vara med i styrelsen eller vill föreslå en kandidat, hör av dig till valberedningen i så fall.

Ni kontaktar valberedningen lättast genom ett direktmeddelande på Facebook eller via mail till tova.forkman[a]hotmail.com.

/Fanny, Oskar och Tova

Länk till evenemanget: https://www.facebook.com/events/657193961102863/

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Namn *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.