Var med på vår resa till absoluta toppen!
Under våren 2019 tog Uppsala Volleyboll ett stort steg då föreningen breddade organisationen genom att bilda en stark elitorganisation som har som uppgift att enbart arbeta med elitverksamheten. 
Nu står föreningen stadigt på de tre benen, elit, bredd och ungdom. Uppsala Volley har idag mycket väl fungerande verksamhet för seniorer i bredd samt för ungdomar. Nu blir vi lika starka på elitsidan också!


Elitorganisation består av flera grupper:

Elitgrupp
Sportgrupp
Sponsorgrupp
Mediegrupp
Evenemangsgrupp

Anders Johansson som har många års erfarenhet av att leda elitlag på yttersta elitnivån i Sverige är Uppsala Volleybolls elitansvarige. Anders har bland annat lett Uppsalas damer till två SM-guld och Europacup-spel. Han tillsammans med sportchefen Lisa Dahlman leder arbetet med elitorganisationen. Lisa har flera års erfarenhet som elitspelare både i juniorlandslaget och i elitserien samt att hon i det civila är utbildad HR-strateg vilket gör henne till en lysande sportchef.
Kontakt:
Anders Johansson 073-398 44 31, anders.johansson(at)cgi.com
Lisa Dahlman 073-348 04 75, lisa.dahlman(at)hotmail.com

Sponsring/partners
Att bedriva elitidrott kräver resurser. För att vi ska kunna prestera på topp krävs goda möjligheter till träning och matchning på absolut högsta nivå. För att kunna göra det behöver vi stöd av det lokala näringslivet i Uppsala. Men det är inte ett stöd som ska ges utan att man får något tillbaka. Vi jobbar nära våra partners och vårt mål är att alla som engagerar sig i och investerar i Uppsala Volleyboll ska få ett stort värde tillbaka. Det värdet kan se olika ut beroende på vilka behov som finns. Tillsammans tar vi fram paket och erbjudanden som passar er. Låter detta intressant berättar vi gärna mer.
Kontakt:
Patrik Törner 070-574 67 43, patrik(at)rullgrusmedia.se
Adrian Norrby 070-494 89 21, adrian.norrby(at)gmail.com