Adrian Norrby fortsätter

Lagkaptenen Adrian Norrby har skrivit på för ytterligare en säsong med Uppsala Volley.  Klubbens elitansvarige Anders Johansson ser nöjd ut.

Lagkaptenen Adrian Norrby har skrivit under för ytterligare en säsong och ser fram emot att äntligen få spela inför publik.

Hur upplevde du comebacken i elitserien?
– Det var otroligt roligt att spela Uppsalas comeback-säsong i elitserien. Vi har haft ett helt fantastiskt gäng som verkligen har roligt på och utanför planen. Trots att vi inte haft publik har man ändå fått meddelanden, mail och hejarop på andra vis från folk som tycker vi gjort något bra i år.

Vad hoppas du på under kommande säsong?
– Först och främst hoppas jag på publikfester på Fyrishov! Comebacken i elitserien var trots allt kantad av corona-viruset och dess effekter på samhället. Jag hoppas vi är på väg ur pandemin så vi kan träffas mer igen på flera vis. Att få träna samtidigt som flera andra av föreningens lag på Fyrishov, att hallarna andas volleyboll är verkligen kul!

Vad motiverar dig att satsa ytterligare en säsong?
– Ja jag går inte under beteckningen ung och lovande längre… Men det är otroligt kul och jag har svårt att se ett liv utan volleybollen. Jag vill fortsätta bidra så gott jag kan på och utanför planen, och matcha de yngre killarna som snart kommer starta matcherna före mig!

Var det en överraskning att du ett tag toppade blockligan och till sist slutade trea?
– Det var helt klart en överraskning, jag är inte direkt den största centern i serien och spelar kanske ofta mer för att underlätta för försvaret bakom blocket. Mitt fokus är först och främst laget, men jag vet att block är min styrka i spelet och något jag därför vill kunna bidra med.


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Namn *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.