Alex lockade Georg till Uppsala

 

När Georg Frazer ville flytta utomlands för att ta nästa steg i sin volleybollkarriär vände han sig till sin gamle lagkamrat Alex Jenkins. Det slutade med att han valde Uppsala Volley.

Efter ha väntat hemma i England på att få sitt tillstånd kom Georg Frazer till Uppsala för en dryg vecka sedan. Trots bristande samträning har han redan fått göra några inhopp på matcherna och har visat sig vara en duktig servemottagare.
Georg Frazer har spelat volleyboll sedan han var tolv år gammal och en mycket inspirerade coach kom till skolan och startade en klubb. Han har representerat en del olika lag, bland annat Sheffield. Där har också Uppsala passare Alex Jenkins spelat och när Georg ville söka lyckan utomlands tog han kontakt med Alex och fick komma och provträna med Uppsala under en tid i våras.
– Jag trivdes bra både med Uppsala som stad och träningen och insåg att Uppsala Volley skulle vara perfekt för att ta min volleybollkarriär ett steg till, säger Georg.
I likhet med alla andra spelare i Uppsala Volley får inte heller Georg något betalt av klubben. För att försörja sig kommer han att arbeta som lärarassistent på Engelska skolan i Uppsala.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Namn *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.