Ännu en seger för Uppsala Volley

Bild: Veteranen Lawrence Montas var bäste spelare i Uppsala i segermatchen mot Södertelge.

Efter segern på bortaplan mot Habo igår tog Uppsala Volley en ny seger idag på hemmaplan mot Södertelge med 3-1 (27-25, 23-25, 25-22, 25-21). Tre viktiga poäng i positioneringen inför slutspelet.

Södertelge kom utan poängkungen Enoch Some, som har sviter efter covid-19. Istället fick kanadensaren Sam Taylor-Parks dra ett tungt lass och motståndaruppställningen blev inte alls den förväntade.
– Vi hade en gameplan som vi fick skrota. Dessutom kände vi att vi borde vinna när de saknade Some. Plötsligt hade vi mer att förlora än att vinna. Det blev en helt annorlunda matchbild och vi spelade krampaktigt till en början, säger tränare Patrik Törner som kanske var den som var mest nervös av alla.
– Att vi ändå kämpade på och till sist kom in i spelet var bra. Killarna löste situationen även om spelet inte alls kom upp på den nivå vi visade igår, säger Patrik Törner till sist.
Veteranen Lawrence Montas fick pris som bästa spelare i hemmalaget. Nästa helg väntar två tuffa hemmamatcher då Örkelljunga och Falkenberg kommer på besök.

Poäng Uppsala: Edvard Nordlund 22, Oskar Trozell 20, Adrian Norrby 8, Daniel Fridolfsson 6, Lawrence Montas 6, Gustav Molin 5 och Alex Jenkins 2.

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Namn *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.