Biljettsläpp Lund 17/10

Som tidigare kommunicerats kommer publik att tillåtas vid säsongens tredje hemmamatch på Fyrishov. Det är max 50 personer som gäller och samtliga platser är reserverade för säsongskortsinnehavare.

Foto: Daniel Carlstedt

Såhär gör du:

För att erhålla en plats till lördagens match behöver du endast maila namn och säsongskortsnummer (eller datum för köpet) till anders.johansson@uppsalavolley.com. Du kommer få en bekräftelse om du är bland de 50 första och kan därefter dyka upp till matchen kl 17.15 i Fyrishov A på lördag. Anmäler du dig men ej hamnar bland de första 50 hamnar du på en reservlista och blir kontaktad vid ev sjukdomsfall etc.

Säsongskortsinnehavare har förtur fram till imorgon torsdag kl 20.00, om det då inte är fullt (50 bokade) kan vi eventuellt släppa in andra åskådare. Det gäller t.ex. barn till säsongskortsinnehavare (som går in gratis om under 18 år) eller inbjudna anhöriga.

Observera att det alltså inte är möjligt att komma in i hallen utan en förbokad plats.

Om du eventuellt skulle få förhinder eller känna minsta sjukdomssymptom innan matchen ber vi att du hör av dig så kan din plats eventuellt gå vidare till någon annan!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Namn *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.