Dags för träningsturnering


Foto: Daniel Carlstedt
Till helgen är det dags för träningsturnering för UVBS herr. Laget åker till Södertälje där man ställs mot Sollentuna, Södertälje och RIG Falköping.
– Det ska bli kul att få spela riktiga matcher och se lite var vi står, säger coach Patrik Törner.

Uppsala Volleybolls elitserielag har fått en dryg månad med gemensam träning tillsammans nu och spelarna i laget börjar hitta varandra mer och mer.
– Det börjar se bra ut på träningarna nu. Alla är införstådda i hur vi vill spela och vi börjar göra mer och mer rätt på träningarna. Så det ska bli intressant att få dra på matchställen och möta andra Elitserielag, säger Patrik Törner.

Hur det kommer att gå i helgen rent resultatmässigt är inte det viktiga utan nu gäller det bara att få spela bra matcher och hitta varandra bättre på planen.
– Ja vi struntar i resultaten nu. I helgen handlar det om att få kvalitativa matcher. Vi kommer också att spela runt så att alla får känna ordentligt på hetluften. Det gör ju att kommunikationen är extra viktig när vi ställer upp på olika sätt mer eller mindre inför varje nytt set, säger Törner.

På lördag möter UVBS Sollentuna och RIG Falköping, på söndagen spelar man mot Södertälje, sedan spelar man ytterligare en match som blir en final eller match om tredje plats i turneringen.
– Alla är taggade och vi har tränat bra i veckan, avslutar Patrik Törner.

Matcherna kommer att streamas här!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Namn *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.