Damer B toppar serien

Solna har sagts vara tippade att vinna div. 2 Norra, och B-damerna hade därför höga förväntningar om laget. Motsvarade Solna förväntningarna? Vi låter vår 3-0 vinst tala för sig själv.

Så sent som dagen innan rådde B-laget brist på vänsterspikers (nej, vi trodde inte heller det var möjligt) pga sjukdomar. Vår föredetta lagkamrat Sara Bergh insåg att hennes licens fortfarande var giltig och ställde upp på att åka med. Totalt 10 spelare och en coach åkte mot Solna.

På planen var det inte så mycket snack om vilket som var det bättre laget. Allting flöt på som det skulle och servemottagen var klart mycket bättre än vad de varit i de tidigare matcherna. Få servemissar, bra anfall och kommunikation samt en stor glädje på planen. Matchen slutade 19-25, 17-25, 13-25, vilket betyder att UVBS Damer B toppar serien!

Men det fanns en sak som vi gjorde lite extra bra idag, och det var centerspelet. Redan under inspike dundrade våra tre centrar in anfall efter anfall och slutade inte förrän matchen var slut. Därför utsågs Hanna till matchens lirare, som fram till nästa match får bära den fina reflexvästen som fungerar som ett vandringspris. Hanna hade grymma anfall och bra serve, och har även utvecklats väldigt mycket från föregående säsong!

Nästa match spelas lördag 3/12, kl. 14:00 i Boland mot Jomala IK, vi ses väl där?

/UVBS Dam B + Coach

solna2
Övre fr v. Pernilla, Sara, Kim, Hanna, Alva, Martin
Undre fr v. Shilan, Petra, Ida, Isabelle, Ester

solnaKim spikear, lagets senaste tillskott!

solna3
Hanna i den vackra reflexvästen.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Namn *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.