Enkel seger mot RIG

Uppsala Volley tog som man hoppats en enkel seger mot RIG Falköping, volleybollgymnasiet, idag. Efter lite kamp i första set skrevs segersiffrorna till 3-0 (27-25, 25-20, 25-18). I morgon väntar en tuffare match när Floby VK kommer på besök till Fyrishov.

– Vi är nöjda, 3-0 och tre poäng ganska snabbt. En bra utvecklingsmatch där alla fick speltid, även de som inte spelat så mycket i elitserien tidigare, säger tränaren Michael Jestin.
Uppsala Volley fick den uppladdning de beövde inför morgondagens match mot Floby, där en seger är nödvändig för att vara med i GP-diskussionen.
– Nu ser vi fram mot Flobymatchen, det blir en betydligt tuffare uppgift. De har åtminstone riktigt stora spelare som är duktiga i anfall och dessutom bjuder de inte på så många egna misstag som det unga motståndet idag.
– Vi måste få tryck på dem i serven så att de inte kan spela sina centrar och själva måste vi ha bra framspel så att vi kan spela ett snabbt spel och få enklare block mot oss, säger Michael Jestin.

Poäng Uppsala: Edvard Nordlund 15, Gustav Molin 12, Gianno Beij 8, Carl Berkefelt 4, Martin Schol 3, Alex Jenkins 2, Oskar Trozell 2 och Pontus Fredstam 1.

Sönd 16.00 Uppsala Volley – Floby VK

Streaming på volleytv.se

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Namn *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.