Filip Hammarström återvänder hem

Efter tre år på RIG i Falköping kommer Filip Hammarström till Uppsala och UVBS igen.
– Det känns mycket bra att vara tillbaka i Uppsala. Jag ser fram emot att börja träna med gamla och nya vänner i höst, säger Filip.

När Filip kommer att vara med och träna och spela för fullt är i dagsläget oklart då han för närvarande är skadad. En ruptur på knäsenan har gjort att Filip inte kunnat träna den senaste tiden. Han ska vila ytterligare en tid men kan förhoppningsvis börja träna försiktigt i höst igen.
– Eftersom jag knappt spelade under mitt sista år på RIG är jag otroligt taggad på att komma ut på planen igen och bidra med så mycket kunskap, rutin och glädje som möjligt, säger Filip.

Tränarna Patrik Törner och Michael Jestin är mycket nöjda med att Filip har valt att fortsätta sin volleybollkarriär i Uppsala.
– Filip är såklart en spelare som vi gärna vill ha med i vår trupp. Vi hoppas att han snart kan komma tillbaka till träning och sakta men säkert kunna fortsätta sin utveckling mot att bli en riktigt bra elitseriespelare, säger Patrik Törner.

Och just att Uppsala Volleyboll nu gör en seriös satsning mot Elitserien var något som lockade Filip.
– Jag tycker satsningen är mycket lovande. Jag tror att vi har goda förutsättningar för att lyckas bra i högsta serien, avslutar Filip.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Namn *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.