Filip har äntligen börjat träna igen

 

Uppsalafostrade Filip Hammarström ser fram emot Uppsala Volleys comeback i elitserien. Själv gläds han över att kunna träna igen.

– Det känns riktigt skönt att få spela i Elitserien där vi kan förvänta oss tuffa matcher varje helg och hela truppen är taggade på en så stor utmaning som den här! säger Filip.

Efter att ha spelat volleyboll några år i Uppsala Volleys ungdomslag kom Filip Hammarström in på volleybollgymnasiet i Falköping. Karriären såg lovande ut, men så kom skadorna. De sista åren på gymnasiet blev det inte mycket träning och matcher för Filip. Efter att ha slutat gymnasiet flyttade han hem till Uppsala igen och skrev kontrakt med Uppsala Volley, men den gångna säsongen har han mest fått assistera tränarna.

– Jag tvingades göra en operation och gör stora framsteg med rehab-träningen. Jag började träna med laget i mitten av april och sen dess har det rullat på!

– Det känns kanon att Filip är med och tränar sedan i våras. Trots att han varit borta från träning ett tag har det sett bra ut nu under våren. Vi hoppas att han snart kan vara med och konkurrera om speltid på samma villkor som de andra i laget, säger tränare Patrik Törner.

– Det ska bli riktigt kul att få tufft motstånd. Förra säsongen var seriespelet inte så utvecklande för oss. Det bästa motståndet fick av varann på träningarna, säger Filip slutligen.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Namn *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.