Förlust borta mot topplaget Sollentuna

Veteranen Erik Soxbo stod åter för en stabil insats.

Uppsala Volley förlorade även söndagens match, denna gång mot topplaget Sollentuna som vann på hemmaplan med 3-1 (20-25, 25-13, 25-14, 25-23).

Det var dock ett annat Uppsala Volley på planen än i förlustmatchen mot Lund dagen före. Man bjöd topplaget Sollentuna på bra motstånd.

– Trots förlusten är jag nöjd med att vi snabbt kunde studsa tillbaka efter bakslaget mot Lund, säger tränare Patrik Törner.

– Vi inleder starkt och har full koll i första set men sedan spelar Sollentuna upp sig och visar vilket bra lag de är i de två följande set. I fjärde set höjer vi oss ytterligare och det blir riktigt jämnt där vi pressar Sollentuna hela vägen med bra block och försvarsspel, säger Patrik Törner.

Han ger lite extra plus för veteranen Erik Soxbo, som återigen bjöd på stabilt spel, och Gustav Molin. Han gick in som libero och delade på sysslan med Theo Biström, och båda gjorde det riktigt bra.

Poäng i Uppsala: Adrian Norrby 14, Edvard Nordlund 13, Oskar Trozell 10, Erik Soxbo och Lawrence Montas 7, Alex Jenkins 4 och Daniel Fridolfsson 2.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Namn *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.