Förlust mot Falkenberg

Bild: Oskar Trozell fick pris som bäste hemmaspelare.

Falkenberg har förstärkt rejält efter jul och gav inte Uppsala Volley en chans att upprepa skrällsegern från i höstas. Uppsala förlorade klart med 0-3 (18-25, 16-25, 20-25) på hemmaplan. Oskar Trozell utsågs till bäste spelare i hemmalaget.

– Falkenberg är ett mycket bättre lag än tabelläget visar. Sedan sist har de förstärkt med amerikanen Corey Chavers som slår högt och hårt och landslagsmannen Johan Gruvaeus som kommit hem från proffsspel, säger tränare Patrik Törner.
– Vi har servat bra de senaste matcherna och vi hade hoppats att sätta lite press på dem, men idag blev det ganska mycket missar. I stället sätter deras polske center Przemek Smereka massor av serveess på oss, säger Patrik Törner vidare.
Med en seger hade Uppsala Volley kanske kunnat vara med och kämpa om sjätteplatsen som ger en kvartsfinalplats. Istället får man nu inrikta sig på satt spela åttondelsfinal.
– Nu satsar vi på att spela bra i de matcher som återstår, så att vi kan gå in i slutspelet med självförtroende, säger Patrik Törner.

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Namn *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.