Full pott för Uppsala Volley

En lyckad helg!! Full pott efter två vinster för Uppsala Volley. I dagens match mot Floby visade man upp en kämpaglöd som malde ner motståndet och segersiffrorna skrevs till 3-1 (25-23, 25-21, 24-26, 25-19).

– Vilken rolig helg! Först en enkel seger mot RIG Falköping igår i en match som inte slet på oss, och sedan en riktig kanonmatch idag mot Floby, säger tränaren Michael Jestin och konstaterar att man fortfarande är med i matchen om den sista Grand prix-platsen.
Hylte/Halmstad, Falkenberg och Vingåker lär ta de tre första platserna. Sedan blir det förmodligen en direkt avgörande match för Uppsala borta mot Sollentuna om två veckor om den fjärde platsen.
– Vi lyckades med det vi hade föresatt oss. Vi servade bra så att vi kunde hålla deras långa stjärnor stången. Vi lyckades med blocktaktiken att inte blocka ner dem utan bara bromsa upp bollen så att försvaret kunde rädda och att vi kunde komma till anfall, säger tränaren Michael Jestin.
– Sedan ska killarna ha beröm för hur de kämpade. De gav ingen boll förlorad förrän den var död. Det var kanske den stora skillnaden mellan lagen, men Floby ska vara utrsäktade av att de hade en tuff femsetare från igår i benen, säger Michael Jestin.
Priset till bäste spelare i Uppsala gick till Edvard Nordlund som drog ett ungt lass i både servemottagning och anfall. Nu väntar åter en spelledig helg innan man reser till Sollentuna för en riktig måstematch om två veckor.

Poäng Uppsala: Gianno Beij 19, Edvard Nordlund 17, Gustav Molin 13, Carl Berkefelt 8, Adrian Norrby 6, Alex jenkins 1 och Jermaine Miles 1

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Namn *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.