Gustav Molin förlänger

– Att skriva på ett år till för Uppsala Volley var ett givet val. Jag trivs väldigt bra i laget och vet att det är en bra miljö för mig att utvecklas i, säger Gustav Molin.

Sollentunakillen Gustav Molin kom direkt från Volleybollgymnasiet till Uppsala, men hade lite otur i starten. Han var en av de första i laget som fick covid-19 och fick en lite trevande start på hösten.
– Det gjorde att vi inte fick se hans riktiga potential förrän framåt våren. Där gjorde han några helt avgörande insatser och vi fick se vilken otroligt skicklig volleybollspelare han är trots sin unga ålder, säger tränaren Michael Jestin.
– Säsongen var både utmanande och rolig. Vi gjorde några riktigt bra resultat och några resultat som vi fick lära oss av. Inför kommande säsong så är det dags att ta nästa steg. Jag är redo att ta en större roll och ge allt jag har för det här laget, fortsätter Gustav.
– Han har mognad, teknik och inställning som få och ger ett lugn och en trygghet i mottag och försvar som alla lag önskar sig. Nu bygger vi upp hans styrka så han kan bli en anfallskraft att räkna med också, säger tränare Michael till sist.

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Namn *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.