Harry – ung, lovande högerspiker

– Att Michael som tränare och laget vågar satsa på mig trots att jag inte har någon tidigare elitserieerfarenhet känns väldigt kul. Jag vill utvecklas som spelare och bidra med så mycket som möjligt till laget, säger 19-årige Harry Jakobsson som är ny i Uppsala Volley.

Harry Jakobsson började spela volleyboll relativt sent, inte förrän hösten 2018, när han gick i nionde klass. När han väl börjat var han fast.
– Volleyboll är en så fantastiskt rolig sport och jag och mitt lag i Södermalms Volley hade kul tillsammans och fortsatte spela.
Vad gjorde att du valde Uppsala volley inför denna säsong?
– Jag fick ett väldigt bra intryck av både klubben och laget när jag var här och provtränade. Jag tror Uppsala Volley kommer ge mig möjligheten att utvecklas enormt som volleybollspelare. Att få träna på en hög nivå med riktigt bra spelare runt omkring och att ha en duktig tränare är självklart riktigt roligt.
Vad har du för mål med säsongen?
– Jag vill kunna bidra så mycket som möjligt till laget på träningarna och för mig handlar det väl om att försöka utvecklas som spelare. Jag har mycket att jobba på under säsongen, men det känns extremt kul att få chansen att göra det på den här nivån och motivationen är på topp! avslutar Harry.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Namn *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.