Herrar A avancerar i tabellen!

Efter en trevande start på säsongen har Uppsala VBS Herrar A startat igång segertåget och tog på lördagen sin fjärde raka seger, denna gång mot tidigare serietvåan Bromma KFUK-KFUM!

Säsongens vändpunkt var den kollektiva kollaps UVBS stod för mot Teknikum där hela laget spelade sitt sämsta. Det som var bra med det var att när botten är nådd finns det bara ett håll att gå och det var uppåt!

Helgen efter begav sig UVBS till Örebro där en välförtjänt 3-2 vinst kunde kämpas hem i Örebros fina hall!

Efter den segern var det inga tveksamheter och inget kunde stoppa herrarna med de hårtslående Murtaza Hakimi och Andrea Sperduti! Stor eloge till försvargiganten Klev Diamanti som under hela hösten har sett till att hålla både fokus och bollen uppe.

Jomala och Sollentuna B var nästa två lag att få känna på släggan och kunde relativt enkelt betas av med 3-0 segrar och allt som tränats på under hösten syntes.

Sista matchen inför uppehållet var förväntat att bli en tuff utmaning då Bromma KFUK-KFUM A har gått starkt genom året men förtroendet i lagets höga potential vek sig aldrig och matchen vanns med 3-1! Med denna vinst tar Uppsala VBS över fjärdeplatsen i Division 1 Norra innan uppehållet och siktar på att gå rent resten av säsongen för att klättra så högt som möjligt i tabellen.

Grundjobbet alla har lagt ned under hösten börjar verkligen visa sig och fokuset på träningarna är ständigt på topp. Utvecklingskurvan pekar fortfarande kraftigt uppåt och fortsätter alla utvecklas i denna takt är det svårt att  se ett stopp i hur långt laget och alla individuellt kan nå!

Nu tar vi några veckors vila innan serien drar igång igen med hemmamatch den 21a januari mot serieledarna Säter.

//Simon Jepsson

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Namn *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.