Kristin Johansson projektledare för Grand Prix 2018

Nu är det klart att Kristin Johansson kommer vara projektledare för Grand Prix och Veteran-SM som går av stapeln 13-14 januari 2018 på Fyrishov! Kristin har tidigare varit projektledare för Swedish Beach Tour i Uppsala och var hallchef under GP förra året. Till vardags spelar Kristin med UVBS Dam B.

– Det känns jättekul att ha fått det här förtroendet och jag ser fram emot att tillsammans med föreningen göra det här till ett fantastiskt evenemang, säger Kristin Johansson. Grand Prix är en av Sveriges största och mest prestigefyllda volleybollevenemang och det känns kul att vi har fått äran att arrangera det i Uppsala flera år i rad. Förutom extra klirr i klubbkassan och att vi får se volleyboll på elitnivå, kommer arbetet med evenemanget också att stärka sammanhållningen i föreningen och föra lagen närmare varandra, vilka är de största fördelarna, menar hon.

Det första som kommer göras är att sätta samman en projektgrupp som tar fram idéer och arbetar med förberedelserna för evenemanget. Varje lag i föreningen har fått i uppgift att utse en eller flera engagerade personer som kommer vara med i projektgruppen. Är du också intresserad av att vara med projektgruppen eller på annat sätt kan hjälpa till med förberedelsearbetet, ta kontakt med Kristin eller skicka ett mail till uppsalagp@gmail.com.

Nu är det dags att peppa igång för vinterns roligaste event!! Boka upp er den 13-14 januari!


Foto: Åke Lager

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Namn *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.