Lagkapten Norrby förlänger

UVBS lagkapten Adrian Norrby förlänger med klubben ytterligare två år. Efter segern i division 1 förra säsongen hoppas Adrian på ännu större framgångar kommande säsong.
– Det är så kul att vi får möjligheten att göra denna satsning med Uppsala! Det har alltid varit en dröm för mig att få spela i elitserien på hemmaplan och förhoppningsvis kunna föra klubben tillbaka till storhetstiden på 90-talet. Jag hoppas att ett lag i elitserien ska kunna bidra till ett ökat intresse för sporten i stan, säger han.

Adrian som främst spelat center men som är en spelare med bred volleybollkunskap säger så här om sina styrkor som spelare:
– Min styrka är helt klart blockspelet där jag är bra på att läsa motståndarnas passare. Jag är även lite av en energispelare när det handlar om att peppa och lyfta sina medspelare i medgång och motgång!

Lagets tränare MIchael Jestin och Patrik Törner är så klart nöjda med att Adrian vill vara med på lagets resa mot Elitserien.
– Adrian är en spelare som många lag skulle vilja ha med i sin trupp. Han är helt enkelt en jobbig spelare att möta med sin energi, säger Patrik Törner.

Laget inför kommande säsong börjar bli mer och mer klart. Och Norrby gillar det han ser.
– Det känns superspännande! Vi har ett bra lagbygge på gång där stommen var med och vann div 1 under föregående säsong men många bra killar kommer in utifrån, avslutar han.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Namn *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.