Lång center från Australien

I årets Uppsala Volley finns två killar från Melbourne, Australien. Högerspikern Shelton har vi redan presenterat och nu har turen kommit till centern Harrison Mcbean, som närmast kommer från collegespel i USA.

Harrison, som är 204 cm lång och 22 år gammal, har spelat volleyboll sedan 2013. Som ung spelade han också tennis, basket och australisk fotboll. Han har hunnit spela volleyboll i diverse lag, bl a Melbourne Vipers där också Shelton spelat. Senast har han spelat collegevolleyboll i USA under tre år för Lourdes University, kallade ”Gray Wolves”.
– Jag valde Uppsala Volley på grund av coacherna. Michael Jestin imponerade med hur han tränar och coachar och att han har hjälp av assistenter är ett extra plus. Det gjorde att jag gärna ville fortsätta min karriär i Uppsala, berättar Harrison.
Utöver att träna med laget och tillbringa en hel del tid i gymmet kommer Harrison också att hjälpa till med träningen av damer D.
– Än så länge har jag inte hunnit se så jättemycket av Uppsala, men det jag sett verkar fint. Jag trivs fint i laget, alla umgås med alla vilket är viktigt. Vi har ett ungt lag och jag ser med spänning fram mot att serien startar. Vi har arbetat hårt, både på och utanför planen, under försäsongen.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Namn *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.