Libero-Albert trivs i gänget

Albert Johansson kom till Uppsala Volley förra säsongen och hittade genast sin plats i gänget, både som libero och pådrivare. Nu har han skrivit på för en fortsättning i klubben.

– Det fanns inget tvivel om en fortsättning i klubben. Finns det någon anledning att sluta? Om det finns en så ser jag den inte. Jag älskar volleyboll och det är fantastiskt att ha ett lag man kan ha kul med, på och utanför planen. Sen mår jag bra av att röra på mig, förklarar Albert.
– Yes, jag var ny förra säsongen men kände mig som en del av laget på en gång eftersom alla i laget och kulturen i laget är så broderlig och att vi verkligen kämpar för varandra. Det var verkligen tillsammans, tillsammans, tillsammans, järnet, järnet, järnet!!
Flera tongivande spelare har slutat och sju nya har anslutit till truppen. Hur kommer det att gå?
– Jag tror att ”nya” Uppsala volley behåller samma kultur som ”gamla” Uppsala volley hade. Micke har satt ihop ett lag som återigen mentalt fungerar väldigt bra ihop. Så jag tror vi kommer göra riktigt bra ifrån oss. Vi kommer alla göra vårt yttersta för att få vårt snabba spel att fungera så bra som möjligt, så det kommer vara svårt att spela mot oss när vi väl fått upp ångan, avslutar Albert Johansson, libero med SM-guld och collegespel i USA på sin meritlista.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Namn *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.