Nu räknas varje poäng för UVBS Damer B

Slutspurten för Div 2 Norra har startat och det är fyra lag i toppen som tävlar om förstaplatsen – Stockholms Vingar B, Vallentuna, Jomala och UVBS B. Jämnare lag får man leta länge efter! Om Uppsala ska ha en chans att vinna serien gäller det att få så många poäng som möjligt – även mot de lagen som ligger längre ner i tabellen.

I Söndags gästades Bolandsskolan och Damer B av Solna. Vid tidigare möte gick 3 hyfsat lätta poäng till oss och även denna gång tog vi, om än mer osäkert, hem vinsten med 3 – 0. Många i B-laget visste att vi behövde vinna med 3 – 0 om serievinsten fortfarande skulle vara upp till oss, vilket gjorde oss lite nervösa när Solna stundtals ledde med ett par poäng.

Stockholmslaget hade en kämpaglöd utan dess like. Många gånger, när vi trodde att bollen skulle gå i marken, var en Solnaspelare där och räddade upp den. Vi kom ofta till anfall men slog rakt på moståndarna istället för bredvid. Kombinationen av detta gjorde att vi stundtals blev lite frustrerade och energin i laget sjönk, men med få egna misstag och stabila servar knöt vi ihop påsen. Matchen slutade 25-20, 25-19, 25-17 och Petra blev utsedd till matchens lirare! Bra jobbat Petra!

På lördag åker ett nervöst B-lag till Åland för att möta Jomalas A-lag. Siffrorna från andra matcher säger att det kan bli ett jämnt och spännande möte…

/UVBS Damer B + Coacher

Petra i matchens-lirare-västen

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Namn *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.