Ödesmatch för Uppsala Volley

Ska Uppsalaspelarna få jubla även efter matchen mot Sollentuna på lördag?

På lördag gäller det! Då kan Uppsala Volley säkra en plats bland de fyra som får spela Grand Prix i Fyrishov i januari. Man möter Sollentuna på bortaplan och vid 3-0 eller 3-1 är saken klar, vid 3-2 eller 2-3 finns chansen kvar men då blir man beroende av andra matchresultat. Vid 1-3 eller 0-3 blir det förmodligen Sollentuna som tar platsen.

Det återstår två omgångar innan serien vänder och det avgörs vilka fyra lag som får spela Grand Prix. Men det är på lördag det avgörs för Uppsala Volleys del. De kan inte räkna med att få några poäng i den sista omgången då de möter Hylte/Halmstad som bara tappat ett set hittills.
– Vi åker till Sollentuna med optimism och tycker att det ska bli kul att få spela en match med kniven på strupen, säger tränaren Michael Jestin.
På försäsongen förlorade Uppsala två träningsmatcher mot just Sollentuna, men inget av lagen toppade då sina uppställningar.
– De har ett bra lag med duktiga spelare på många positioner. De spelar ett extremt snabbt och säkert anfallspel med få misstag. Vår chans ligger i att pressa dem med tuffa servar för att sätta deras passare i svåra lägen. Sedan måste vi fortsätta spela med den intensitet, glädje och målmedvetenhet vi gjort de senaste matcherna, säger Michael Jestin till sist.

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Namn *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.