Poängkungen stannar i Uppsala Volley

Edvard Nordlund var Uppsala Volleys poängkung förra säsongen. Trots att många andra klubbar försökt värva honom stannar han kvar i Uppsala Volley.

– Jag trivs bra i Uppsala, men nu har jag pluggat färdigt och behövde hitta en lösning med både jobb och volleyboll. Till slut löste sig allting så att Uppsala blev det valet, och det känns hur bra som helst! säger Edvard Nordlund.
– Det ska bli kul att fortsätta med i stort sett samma gäng, så jag hoppas på att vi är mer samspelta och kan spela ett snabbare spel och många unga spelare har tagit stora kliv framåt med en elitsäsong i bagaget. Med några nyförvärv tror jag det kommer att bli riktigt bra, men framförallt ser jag fram emot att spela inför publik!
– Edvard var en nyckelspelare för oss förra säsongen. Han är en otroligt värdefull spelare som många klubbar har dragit i så jag är väldigt glad att han stannar i Uppsala, säger tränare Michael Jestin och fortsätter:
– Han växte mer och mer i både mottag och serve och blev en mer komplett spelare under säsongen. Under våren och sommaren har vi jobbat mycket på att utöka Edvards arsenal i anfallsspelet. Han kommer att vara mer svårläst till hösten och kunna göra poäng på bollar som motståndarförsvaret tidigare kunnat plocka i försvar.
– Även om jag är nöjd med mina förra säsong känner jag att jag har mer att ge. Som lag presterade vi riktigt bra emellanåt men behöver hålla en högre lägsta nivå för att kunna rå på de lite bättre lagen, säger Edvard Nordlund till sist.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Namn *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.