Rookie-Oskar fortsätter

Oskar Trozell skriver på för ytterligare en säsong under överinseende av elitansvarige Anders Johansson.

Högerspelaren Oskar Trozell lyckades så bra under sin debutsäsong i elitserien att han nominerades till utmärkelsen ”Årets rookie”. Nu har han skrivit på för ytterligare en säsong.

– Att jag skulle bli nominerad som årets rookie var inget jag hade kunnat vänta mig, men förra säsongen gick långt över förväntan på många sätt. Väldigt kul att ens prestation och ens resultat har gjort intryck hos andra och det är ett kvitto på att man är på rätt väg i utvecklingen, säger Oskar själv.
– Visst har det varit mycket slit, både för laget och mig personligen, men det har varit kul att vara med på resan och se hur vi utvecklats. Jag tvivlar inte på att vi kommer att ta ytterligare kliv uppåt och kunna överraska motståndarlagen ännu mer än vi gjorde förra säsongen.
– Oskar gjorde en kanonsäsong under sitt första år i elitserien, men han är fortfarande ny inom volleybollen och har massor kvar att lära sig. Dessutom är han också en riktigt bra lagspelare som alltid ger allt för laget., säger tränaren Patrik Törner.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Namn *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.