Sargat Uppsala Volley till Falkenberg

 

För tre veckor sedan skulle Uppsala Volley ha gjort en turné söderut med matcher mot Falkenberg och Örkelljunga. Då slog pandemin till och matcherna fick skjutas upp. På söndag är det dags för Falkenbergsmatchen, även om man åker ner med en sargad trupp.

Gustav Molin har mestadels fått sitta på bänken, men i förra matchen gjorde han ett fint inhopp och korades internt till bäste spelare.

Efter ett ofrivilligt uppehåll på tre veckor verkade Uppsala Volley lite ringrostiga förra helgen när de förlorade mot Habo. Hur är läget inför helgens bortamatch?
– Helst hade vi nog velat skjuta på matchen igen, men det fick vi inte för Volleybollförbundet. Det ser ut som om det blir nio spelare och inga tränare som åker ner till Falkenberg, säger tränare Patrik Törner.
– Vi har ännu inga konstaterade coronafall, men ett misstänkt fall som vi får svar på först efter söndagen. Det gör att när vi följer rekommendationerna får tyvärr många stanna hemma med symtom eller för att man har närstående i riskgrupper. Det känns tråkigt, men just nu är det inget annat vi kan göra.
– Falkenberg är ju ett topplag men spelar vi bra kommer de att få det jobbigt och vi har ju som vanligt inget att förlora. Jag tror att det tråkiga läget med många borta ändå kan ge en extra boost för dem som åker.
Nästa hemmamatch är mot Hylte/Halmstad lördagen den 21 november.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Namn *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.