Säsongen över för Uppsala Volley

Efter förlust även i den tredje kvartsfinalmatchen mot Falkenberg är Uppsala Volley säsong över. Matchen slutade 3-0 (25-19,26-24,25-17) till hemmalaget Falkenberg som motsvarade favoritskapet som tvåa i grundserien. För Uppsalas del betyder kvartsfinal ett snäpp bättre än förra årets åttondelsfinal.

Som väntat kunde inte Uppsala Volley vända kvartsfinalserien mot Falkenberg utan föll med 3-0 i matcher. Även idag lyckades de pressa Falenberg i ett av seten.
– Det är som vanligt. Vi ger dem en match i ett av seten, men förmår inte riktigt ta hem setet. DE är ett jättebra lag och då är det svårt. De servar bra och har bra mottagning, och då blir anfallet också bra, säger tränaren Michael Jestin.
– Sett över hela säsongen är jag stolt över laget. De sliter och kämpar och ger aldrig upp. Gång på gång har det gett oss framgång och det är alltid vår bänk som låter mest. Hela laget stöttar verkligen varandra, oavsett om det är killar som Erik Soxbo och Adrian Norrby, som gör sin sista elitsäsong, eller Hugo Caster och Ali Alipour som gör sin första.
Återigen var centern Carl Berkefelt poängbäst. Han går från klarhet till klarhet under säsongen och det skulle inte förvåna om han nomineras till ”Årets rookie”.

Poäng Uppsala: Carl Berkefelt 8, Gustav Molin 7, Edvard Nordlund 6, Gianno Beij 5, Jermaine Miles 2, Adrian Norrby 2 och Alex Jenkins 1.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Namn *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.