Seriepremiär mot Vingåker utan publik


Uppsalablocket är redo för Elitserien.  Foto: Daniel Carlstedt
Söndagen 27 september är det äntligen dags för Elitserievolleyboll i Uppsala igen. Tyvärr kommer första matchen att spelas utan publik.

– Vi har jobbat på att få till en lösning men tagit beslut om att spela utan publik nu för att ta nya tag och hitta en hållbar lösning inför nästa hemmamatch mot Floby, säger elitansvarig Anders Johansson.

När Uppsala Volleyboll äntligen är tillbaka i Elitserien blir det tyvärr utan publik i första hemmamatchen. Men för alla som längtat efter att få se Uppsala i volleybollens finrum kommer att kunna se matchen gratis på nätet.
– Det hade så klart varit kul att kunna ha stödet från hemmapubliken på läktaren men med det rådande läget känns det som om vi får hoppas på ett bra stöd mentalt från de som sitter hemma och tittar på datorn, säger coach Patrik Törner och fortsätter:
– Jag hoppas att vi kommer att kunna ha publik hemma mot Floby 10 oktober, vi hoppas på en riktigt volleybollfest då, även om det blir med begränsat antal.

Premiärmatchen mot Vingåker 27 sept kl 16.00 kommer att streamas gratis. Mer info kommer under nästa vecka på hemsidan och sociala medier!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Namn *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.