Spänstig center i UVBS lagbygge

Uppsala VBS håller på att bygga upp sin trupp inför elitserie-comebacken i höst. En av spelarna som fortsätter i klubben är Daniel Fridolfsson. Han kom till klubben inför förra säsongen och var en viktig kugge i lagbygget mot elitserien. Med sina 186 cm är han relativt kort för att spela center, men det kompenserar han med en imponerande spänst.

– Den senaste säsongen var väldigt rolig. Vi hade ett bra lag, både när det kom till spelnivån men också när det kom till gemenskapen och sammanhållningen. Det senare blev väldigt tydligt nu när vi tränar hårt inför nästa säsong!

Daniel Fridolfsson kommer ursprungligen från plantskolan Habo, där han började spela volleyboll när han gick i åttan. Under tiden han studerade på Chalmers i Göteborg spelade han i div 1 med KFUM Göteborg.

– Jag tror det kommer att bli jättekul i elitserien. Jag är taggad på matcher där marginalerna är mycket mindre mellan vem som förlorar och vem som vinner. Riktigt roligt att få vara med och både ta upp UVBS till elitserien och sen kämpa för att visa att det är här klubben hör hemma.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Namn *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.