Tränarrockad i Uppsala Volley

Tränartrion fortsätter. Fr v: Patrik Törner, Michael Jestin och Lisa Dahlman.

Uppsala Volley fortsätter med samma tränare nästa säsong, men gör en inbördes rockad. Michael Jestin blir huvudtränare med Patrik Törner och Lisa Dahlman som assisterande tränare.

Uppsala Volley är redan igång med träningen inför nästa säsong. Man fortsätter med samma tränare, men gör en inbördes rockad så att Michael Jestin blir huvudtränare i ställt för Patrik Törner.
– För mig räcker tyvärr inte tiden till fullt ut på grund av arbete och studier. Då är det en bättre lösning att Michael har huvudansvaret och jag och Lisa delar lite på rollen som assisterande så att Michael alltid har stöttning av någon av oss. Vår gemensamma plan och resa fortsätter ju ändå i samma spår, förklarar Patrik Törner.
Laget fick ett par veckors uppehåll direkt efter säsongen, men är nu i full träning igen.
– Just nu har vi mycket fokus på att bygga upp vår fysik. Sedan ska vi jobba på mottagning och anfall. Det är främst där vi ligger lite efter de bästa lagen, berättar Michael Jestin.
Som vanligt blir det några förändringar i spelartruppen inför en ny säsong.
– Inom kort kommer vi att presentera kommande säsongs spelartrupp. Stommen i laget är densamma men med några nytillskott, säger Lisa Dahlman som också är sportchef.
Redan förra året tränade en holländsk elitspelare med laget under en period. Nu är han aktuell igen.
– Han tränade med oss ett par träningar redan förra året men hade kontrakt med sin holländska klubb. I år gör vi ett nytt försök och hoppas på en lösning, säger Lisa Dahlman till sist.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Namn *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.