Tre starka poäng för UVBS Dam B

Det såg aningens tveksamt ut innan B-lagets bortamatch mot Täby i lördags – det var allt ifrån onda knän och förkylningar, till köksrenoveringar och dubbelbokningar som spökade. Men efter många om och men styrde så småningom elva starka spelare samt Coach Martin kosan mot Täby. Och efter ett par extra varv i en rondell eller två var hela truppen slutligen samlad i Skolhagenskolan (trägolv och en dörrklocka som låter precis som domarens visselpipa, ni vet).

Det finns egentligen inte mycket negativt att säga om UVBS spel i den här matchen. Bortsett från några servmissar och en del skakiga mottag som resulterade i få centeranfall, höll alla en bra nivå. Trots perioder med lite att göra (tack vare flera grymma servserier från bland annat Isabell) kunde vi hålla fokus uppe och vi jobbade upp flera sprätt iväg-bollar vi i vanliga fall kanske inte hade hunnit ikapp. Därtill hade vi även tagit in förstärkning från C-laget i form av Fanny Fichtel, som skötte sig exemplariskt i både anfall och försvar.

Med andra ord en riktigt rolig match i Täby som slutade 3-0 (25-16, 25-8, 25-9) till Uppsala, som nu ligger på en stabil fjärdeplats i tabellen (med två matcher färre spelade än serieledarna). Nästa söndag (26/2) tar vi oss an Solna på hemmaplan, matchstart kl. 13.00!

/ UVBS Dam B

Segerbankett!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Namn *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.