Uppsala Volley vann rysarmatch

Lagkapten Adrian Norrby har aldrig varit om en sådan vändning i avgörande set tidigare.Foto: Robert Bohman

Efter en riktig rysarmatch där Uppsala Volley vände ett stort underläge i avgörande set vann man bortamatchen mot Falkenberg med 3-2 (23-25, 25-21, 25-20, 21-25, 15-13) trots ett corona-decimerat lag.

– Vi spelar med en helt oslagbar lagkänsla och energi idag. Att vända 4-11, vet inte om jag varit med och gjort  i elitserien tidigare! säger en strålande glad lagkapten Adrian Norrby efter matchen.
– Vi spelar verkligen som ett lag med en otrolig spets i Oskar Trozell som gör sitt livs match idag!!! tillägger han.
I förra matchen kom Gustav Molin in från bänken och gjorde en så bra match att han fick förtroendet i startsexan idag och det var hans servar som bäddade för vändningen i det avgörande setet.
– Galet kul att vi spelar en så här bra match efter allt coronan ställt till med i vår vardag och vår träning, säger Gustav Molin efter matchen.
– Vi vinner för att vi spelar som ett lag hela matchen igenom och aldrig är nöjda, fortsätter han.
Några av spelarna och båda tränarna fick stanna hemma då de hade symtom som gjorde att de inte fick åka med även om ingen i laget ännu har testat positivt för covid-19. Idag var det Daniel Fridolfsson som fick förtroendet att spela sin första hela match och även han gjorde en strålande insats. När tränarna var hemma fick lagkapten Adrian Norrby försöka coacha laget samtidigt som han spelade.

Poäng i Uppsala: Oskar Trozell 28, Edvard Nordlund 13, Gustav Molin 12, Adrian Norrby 9, Daniel Fridolfsson 8 och Alex Jenkins 1.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Namn *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.