Uppsala Volleys lagbygge klart

 

Nu är Uppsala Volleys lagbygge inför säsongen klart. Den sista pusselbiten i 16-mannatruppen blev Östervålasonen Simon Kärrman, som haft skadebekymmer men är i träning igen.

Den 202 cm långe Simon Kärrman är en talang som har haft otur med sin volleybollkarriär hittills. Han har haft stora skadeproblem i två säsonger och inte kunnat träna och spela ordentligt, men nu är han i full träning några dagar i veckan och planen är att han så småningom ska spela match.
– Om allt går som planerat kommer jag kunna vara med och bidra på matcher och äntligen visa den utveckling jag gjort på träning och i gymmet under det senaste året, säger Simon själv.
– Han har haft en mycket tuff försäsong och har jobbat på hårt i gymmet under sommaren för att bygga upp sin fysik. Han har väldigt bra spelförståelse och lär sig därför snabbt, vilket gör att han kan lägga mer tid på sin fysik utan att tappa spelet. Trots sin längd är han ändå relativt snabb och har bra motorik så han är en riktigt stark blockspelare. Kan vi hålla Simons skada under kontroll under året så kommer han kunna gå extremt långt, säger tränaren Michael Jestin.
– Jag tycker att vi i år har lyckats skapa en trupp med väldigt hög potential. Om vi får allt att klicka kommer Uppsala att överraska många i år. Jag tror och hoppas att vi kommer kunna pressa några av Sveriges bästa lag och ser fram emot att äntligen vara omringade av publik i Fyrishov när vi gör det, säger Simon Kärrman till sist.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Namn *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.