UVBS Dam tillbaka i vinnarspåret!

Idag åkte UVBS damer A upp mot Dalarna för att spela mot Vansbro. UVBS damer har haft en formsvacka och förlorat några matcher i rad men hoppades att få vända trenden och komma in i vinnarspåret igen. Därmed var det ett väldigt motiverat lag som gick in i matchen för att ta hem tre pinnar. På grund av skador och sjukdom fick en gammal spelare Linnéa Roos hoppa in och spela.

 

I första setet var Uppsala det starkare laget och ledde stort. Det var stabila mottag och hårda samt varierande anfallspel. Uppsala tog därför hem setet med klara siffror, 25-8. Andra setet blev tuffare då Vansbro steppade upp spelet och många misstag från Uppsalas sida ledde till att Vansbro gick ifrån till 18-16. Men Uppsala gav inte upp och plockade poäng, en efter en. Setet avslutades med 25-19. I tredje setet hade motståndarlaget svårt med mottag och anfallspel och Uppsala ledde med 6-0 innan Vansbro kom ikapp. Båda lagen bjöd på många roliga rallies men Uppsala avgjorde matchen med 25-13. Matchens lirare blev Linnéa Roos med grymma anfall och uppoffrande försvarspel på bakplanen.

Nästa helg kommer tjejerna åka söderut för att kriga mot RIG Falköping C. Med hopp att fortsätta sitt nya segertåg och ta hem tre nya pinnar.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Namn *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.