Volleybollfest i Boland


UVBS damer blir att räkna med i årets division 1 norra.

I söndags var det volleybollfest i Boland när UVBS dam och UVBS herr spelade. Damerna pressade serieledaren IKSU rejält i fem set och herrarna vann komfortabelt mot Sollentuna B.

I ett nästintill fullsatt Boland bjöds publiken på två riktigt bra matcher under söndagen. Först ut var damerna som ställdes mot serieledaren IKSU som kvalade till elitserien förra säsongen. Matchen var jämn och under långa perioder såg det ut som om UVBS skulle ta hem det. Men i femte set lyckades gästerna koppla greppet och vinna matchen.
– Vi borde ha vunnit, säger en märkbart besviken tränare, Edin Numanagic, direkt efter matchen.

Men med lite perspektiv så gör UVBS en bra match och har redan visat att man som nykomling  blir ett lag att räkna med i årets division 1 norra.

Herrarna ställdes mot unga Sollentuna B som är ett lag men flera duktiga men lite orutinerade spelare. UVBS breda trupp och höga toppar visade sig vara det bättre laget och man kunde vinna de två första seten relativt enkelt. Det svåra tredje setet tog Sollentuna men sedan i fjärde var UVBS tillbaka i förarsätet och vann till slut matchen med 3-1.
– Vi gör en bra match men får kämpa lite i servemottagning, säger en nöjd Patrik Törner, tränare i UVBS.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Namn *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.