Nu är anmälan för flera av våra grupper öppen - klicka här!
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
TILLSAMMANS ÄR VI UPPSALA VOLLEYBOLL
Mickey Adolphson blir coach i Cambridge
2023-09-06 15:43

 

Efter två säsonger som huvudtränare för vårt damelitlag återvänder Mikael Adolphson till Cambridge i England där han ska coacha universitetslaget Women´s Blues.

 

Mikael inledde sin tränarkarriär redan på 1980-talet då han bland annat var tränare för ett damlag i den svenska elitserien. Sedan flyttade han till Japan där han var coach för universitetslag innan han avslutade sin tränarkarriär som assisterande tränare för Stanfords herrlag i NCAA i USA.

Efter att ha bott utomlands under många år återvände Mikael till Uppsala för två år sedan och gjorde då comeback som tränare, denna gång för vårt damlag i div 1. Under de två säsongerna har de slagits i toppen utan att lyckas komma allra högst upp.

Nu återvänder han till sitt jobb som professor vid Cambridge University och ska kombinera det med att träna universitetets damlag. Lycka till, kul att vi fick in dig på coachspåret igen!

 
Våra sponsorer
Följ oss
Stöd oss, handla via: