SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
TILLSAMMANS ÄR VI UPPSALA VOLLEYBOLL
TACK, Noa och Albin
2024-06-18 09:35
 
Ny libero
2024-06-14 09:27

Ny libero har skrivit på. Det är 21-årige Oscar Jonsson, en Södermalmskille som kommer till oss efter en sejour i Sollentuna.

- Oscar kommer fylla ut liberopositionen och vi gör en satsning på att bygga en framtida starter. Oscars största styrka är i hans arbetsmoral och hans enorma kapacitet att lyfta lagmoralen och sina medspelare, säger Michael Jestin i ledarstaben.

Theo förlänger kontraktet
2024-06-13 07:00

Lidingöfostrade Theo Neovius kom till Uppsala Volley direkt från volleybollgymnasiet i Falköping. Nu har han skrivit på för att fortsätta.

- Vi är mycket nöjda med att Theo är klar för en tredje säsong i UVBS-tröjan. Han har blivit en signifikant kugge i laget, både på och utanför planen. Han tar successivt steg framåt, jobbar på att öka stabiliteten i sitt spel och har en imponerande högsta nivå. Han är den typen av spelare som kan blixtra till och spela otroliga matcher och jobbar hårt för att hitta rätt mindset för att kunna prestera oavsett läge, säger Michael Jestin i ledarstaben. 

Lovande servemottagare
2024-06-12 08:03

 

Vi kan presentera ännu en ny, lovande spelare i truppen med moderklubb Södermalm. Det är Grigorij Kan eller Greg som han kallas, är en 21-årig vänsterspelare som är 190 cm lång. Det är en spelare som Uppsala Volley velat knyta till sig sedan han gick ut gymnasiet, men han valde Sollentuna.

- Han har väldigt bra grundteknik och blick för spelet. Sin första säsong i Elitserien, för ett och ett halvt år sedan, drogs han med en del skador och förra säsongen jobbade han för att rehabilitera sig. Nu är han nästan tillbaka till hundra procent och vi tror han kommer bli en viktig kugge i vårt lag, speciellt i servemottagning. 

Pionjär från Nordirland
2024-06-10 04:42

Uppsala Volley kommer för första gången att få en spelare från Nordirland. Det är 21-årige Aaron Fleming som kommer från Ballymoney Blaze. Aaron är 201 cm lång och vänsterhänt och har spelat som högerspiker. Han kommer att ansluta inför höstsäsongen.

- En spelare med enorm potential som vi är väldigt glada över att ha knutit till oss. Han är två meter lång med bra spänst. Eftersom Aaron kommer från Nordirland, där det inte finns mycket möjlighet att spela volleyboll, och började spela relativt sent i tonåren så har han inte haft möjligheten att träna med bra förutsättningar. Vi tror Aaron kan bli en riktigt bra spelare och gör därför en tvåårssatsning på honom och hoppas vi kan göra honom till en toppspelare i Elitserien, säger Michael Jestin.

Albert fortsätter i Uppsala Volley
2024-06-07 17:01

Albert Johansson är i grunden libero i Uppsala Volley, men har fått hoppa in och spela på olika positioner när man haft skadeproblem på andra spelare. Nu har han skrivit på för ytterligare en säsong.

- Albert kommer nu in i sitt tredje år med klubben och är en etablerad Uppsala-spelare. Han har närmare 15 års erfarenhet av elitvolleyboll, i Södertälje, USA, Linköping och nu i Uppsala. Albert blir en stor tillgång när laget är i pressade lägen, då han varit i situationen tidigare. Förutom all sin erfarenhet och höga spelnivå så är även Albert en spelare som alltid gör allt för sitt lag, sina lagkamrater och sin klubb. Han spelar volleyboll helhjärtat i alla lägen, säger Michael Jestin.

Nyheter från våra lag
NIU/LIU Idrottsgymnasiet, 30/08 09:24 
NIU/LIU Idrottsgymnasiet, 02/01 15:10 
Ungdom, 02/01 11:56 
 
Våra sponsorer
Följ oss
Stöd oss, handla via: